Tulevat tapahtumat

Perheretki Kiteelle la 5.10.

Koko perheen retki Kiteelle, jossa tutustutaan paikalliseen ortodoksikirkkoon ja käydään oman valinnan
mukaan joko Pajarinhovin kylpylässä tai eläinpuistossa. Hinta 20 e/hlö sisältäen kyydit, lounaan ja kylpylä- tai eläinpuistokäynnin, alle 2-v. ilmaiseksi.

Lähtö Varkaudesta klo 8.00 ja paluu noin klo 18, bussi kulkee Juvan (n. klo 8.45) ja Savonlinnan (n. klo 9.45) kautta, Mikkelistä pyritään järjestämään kyyti Juvalle.

Ilmoittautuminen syyskuussa (1-30.9.) nettilomakkeella osoitteessa ortsaimaa.net, lisätiedot: Mikko Mentu p. 050 593 1383.

Piirakkatalkoot kaikenikäisille Mikkelissä la 9.11. klo 12 alkaen

Tule valmistamaan aitoja karjalanpiirakoita Mikkelin seurakuntasalille seurakunnan omia kirkkokahveja varten! Kaikenikäiset ja -tasoiset ovat tervetulleita mukaan, kukin näpertäköön tyylillään. Lapset voivat viedä taiteilemansa piirakat myös kotiin isänpäivälahjaksi.
Piirakoita valmistetaan niin kauan kuin aineksia riittää, urakan päätteeksi iltapäiväkahvit (ja piirakkamaistiaiset). Jos on kysyttävää, soita kanttori Marialle p. 040 178 4103.

Nikolaos-juhla Mikkelissä 6.12.

Nikolaoksen päivän liturgia ja koko perheen juhla Mikkelissä to 6.12. klo 9 alkaen. Lasten liturgiakerhossa jouluaiheista puuhaa, liturgian jälkeen kirkkokahvit ja kaikenikäisille sopivaa ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa!

Seurakunta järjestää myös perheiltoja muutaman kerran kaudessa eri paikkakunnilla. Voit tutustua perheiltoihin kerhosivuilla.