Tapahtumia perheille

Virpomavitsatalkoot

To 22.3. klo 16 Varkauden seurakuntasali
La 24.3. klo 13 Mikkelin seurakuntasali

Tule yhdessä askartelemaan pääsiäisen ykköskoriste! Talkoot on tarkoitettu kaikenikäisille. Voit ottaa mukaan myös omia pajunoksia ja koristetarvikkeita. Virpomavitsat siunataan la 24.3. klo 17 vigiliassa Varkauden kirkossa ja Mikkelin kirkossa klo 15.30.

Perhepäivä la 28.4. Mikkelissä

ikkelin kirkolla järjestetään lauantaina 28.4. monipuolinen perhepäivä. Päivä alkaa klo 12 pääsiäishetkellä kirkossa.

Homma jatkuu klo 12.30 seurakuntasalissa, jossa ohjelmassa on mm. luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Luennon ajaksi on järjestetty lapsiparkki. Lisäksi luvassa on tubetyöpaja koululaisille ja kehollinen työpaja aikuisille.

Tapahtuma liittyy Filantropia ry:n vuosikokoukseen, joka järjestetään klo 15 ja päättyy klo 17 vigiliaan.

Päivän järjestelyistä vastaavat seurakunnan lisäksi Filantropia ry, ONL ry ja PSHV ry.

Pyöräretki la 26.5. Mikkelissä

Pyöräretki la 26.5.2018. Lähtö klo 13 Mikkelin seurakuntasalilta polkupyörillä Kaihun kodalle, jossa makkaran paistamista, pillimehut ja nokipannukahvit. Klo 17 kiitosakatistos kodalla.

Lasten ja varhaisnuorten leiri ma-ke 4.-6.6.

Kesäleiri järjestetään ma-ke 4.-6.6. Pieksämäellä sijaitsevassa Partaharjun leirikeskuksen loistavissa puitteissa. Leiri on tarkoitettu 7-15 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Alle 7-vuotiaat voivat osallistua vain huoltajien kanssa leirille. On myös mahdollista, että koko perhe osallistuu leirille.

Leiri alkaa maanantaina lounaalla ja päättyy keskiviikkona päiväkahviin. Leiri maksaa 40 euroa koko ajalta, mahdollisuus sisaralennukseen (80 euroa, jos et ole Saimaan ort. seurakunnan jäsen).

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu pe 18.5.mennessä seurakunnan nettisivuilla (ortsaimaa.net) olevalla lomakkeella. Lisätietoja antaa vapun jälkeen kanttori Maria Bondarenko puh. 040 502 1934.