Tapahtumia perheille

Koululaisten siunaaminen koulutielle syksyllä 2022

Su 14.8. klo 10 Savonlinnassa ja Pieksämäellä
Su 21.8. klo 10 Varkaudessa ja Mikkelissä

Syysretki Pieksämäen Paltaselle to 1.9. klo 18

Syysretki Paltasen suopuistoon, jonne on esteetön kulku. Makkaranpaistoa, iltateet ja päätteeksi kiitosakatistos. Tarjoilua varten ilmoittaudu Maria Mentulle p. 040 178 4103 viim. edellisenä päivänä tai varaa mukaan omat eväät. Retkelle lähdetään säävarauksella.

Perheretki Jyväskylään la 24.9.

Tänä syksynä suunnataan perheretkelle Peurungan kylpylään! Samalla tutustutaan Jyväskylän ortodoksiseen kirkkoon, jossa toimitetaan rukoushetki ja ruokaillaan seurakuntasalilla. Yhteiskyyti lähtee Varkaudesta klo 9 ja pysähtyy Juvalla ja Mikkelissä. Paluu Varkauteen n. klo 19. Hinta 20e / hlö sis. kyydit, lounaan ja kylpyläkäynnin, alle 2-v. ilmaiseksi. Ilmoittautuminen elokuusta alkaen nettisivujen kautta.

Luontoretki Savonlinnassa la 1.10. klo 14

Rukoushetki, makkaranpaistoa ja teen-/kahvinjuontia. Reitti varmistuu myöhemmin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tarjoilua varten tekstiviestillä tai soittamalla: Maria Bondarenko p. 040 502 1934.

Kaikenikäisten piirakkatalkoot Mikkelissä la 29.10. klo 13-16

Tule yhteisiin karjalanpiirakkatalkoisiin vaalimaan perinteitä ja oppimaan piirakanteon salat. Otsa rypyssä ei tarvitse rypyttää ja tyyli on vapaa! Lapset saavat viedä omia tuotoksiaan kotiin.

Joulunajan tapahtumia

Koko perheen jouluaskartelua Mikkelissä pe 2.12. klo 17-19
Mikkelin seurakuntasalilla päästään askartelemaan yhdessä kortteja ja joulukoristeita! Tarjolla pientä jouluista purtavaa.

Nikolaos-juhla ja joululaulajaiset Mikkelissä ti 6.12. klo 9 alkavan liturgian jälkeen
Tervetuloa yhteiseen juhlaan! Kirkkokahvien ohessa jouluista ohjelmaa, joululauluja ja makeat terveiset Korvatunturilta.

Puurojuhlia vietetään muuallakin, seuraa uutisia netissä ja lehdissä! :)