Perhe- ja lastenkerhot

Lasten liturgiakerho – Mikkeli

Liturgiakerho kokoontuu liturgian aikana seurakuntasalissa. Kerhossa askarrellaan, leikitään ja tutustutaan uusiin kavereihin samalla, kun vanhemmat saavat mahdollisuuden käydä kirkossa hengähtämässä hetken. Kerhojen vetäjät tuovat lopuksi lapset kirkkoon, jotta lapset pääsevät osallistumaan ehtoolliseen. Mikkelin kerhoa ohjaavat Viivi Kuismala, Kosti Kuismala, Maral Zengil ja Vladislava Baranova.

Syksyn kokoontumiset: su 1.9. klo 10, su 13.10. klo 10, su 10.11. klo 10 (isänpäivä) ja pe 6.12. klo 9 (Nikolaos-juhla).

Perheillat

Perheillat ovat seurakunnan kokeilema uusi toimintamuoto, johon toivotetaan tervetulleiksi kaikki ”lapselliset” ja lapsenmieliset. Ne ovat erityisesti perheille ja lähipiirille suunnattuja rentoja illanviettoja, jotka rakentuvat mukavan yhteisen tekemisen tai jonkin kiinnostavan teeman ympärille. Perheiltojen yhteydessä on usein lyhyt hartaushetki tai jumalanpalvelus sekä pientä tarjoilua. Perheillat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tervetuloa! Jotta osataan varata sopivasti tarjottavia, ilmoitathan tulostasi mielellään viimeistään edellisenä päivänä esimerkiksi tekstiviestillä, Maria Mentu p. 040 178 4103.

Perheillat Mikkelissä
Pe 23.8. klo 17 syysretki Urpolassa, ks. tapahtumat perheille
La 9.11. klo 12 kaikenikäisten piirakkatalkoot, ks. tapahtumat perheille

Perheillat Pieksämäellä
Pe 20.9. klo 17: teemana syksy ja luonto
Pe 29.11. klo 17: joululauluja ja -askartelua