Lapsille ja varhaisnuorille

Lasten liturgiakerho. Mikkeli.


Liturgiakerho on kesätauolla ja jatkuu syyskuussa 2018!
Tarkemmat tiedot julkaistaan nettisivuilla kesän aikana, ja niistä tiedotetaan myös kerhokirjeitse heinä-elokuun vaihteessa.

Kerho kokoontuu liturgian aikana Mikkelin seurakuntatalossa. Kerhossa askarrellaan, leikitään ja tutustutaan uusiin kavereihin samalla, kun vanhemmat saavat mahdollisuuden käydä kirkossa. Kerhonvetäjä tuo lopuksi lapset kirkkoon, jotta lapset pääsevät osallistumaan ehtoolliseen.
Kirkon jälkeen tarjolla on pientä tarjoilua.

Lasten ja varhaisnuorten leiri. Pieksämäki.

Kesäleiri järjestetään ma-ke 4.-6.6. Pieksämäellä sijaitsevassa Partaharjun leirikeskuksen loistavissa puitteissa. Leiri on tarkoitettu 7-15 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Alle 7-vuotiaat voivat osallistua vain huoltajien kanssa leirille. On myös mahdollista, että koko perhe osallistuu leirille.

Leiri alkaa maanantaina lounaalla ja päättyy keskiviikkona päiväkahviin. Leiri maksaa 40 euroa koko ajalta, mahdollisuus sisaralennukseen (80 euroa, jos et ole Saimaan ort. seurakunnan jäsen).

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu pe 18.5.mennessä seurakunnan nettisivuilla (ortsaimaa.net) olevalla lomakkeella. Lisätietoja antaa vapun jälkeen kanttori Maria Bondarenko puh. 040 502 1934.