Perhe- ja lastenkerhot

Lasten liturgiakerho – Mikkeli

Liturgiakerho kokoontuu liturgian aikana seurakuntasalissa. Kerhossa askarrellaan, leikitään ja tutustutaan uusiin kavereihin samalla, kun vanhemmat saavat mahdollisuuden käydä kirkossa hengähtämässä hetken. Kerhojen vetäjät tuovat lopuksi lapset kirkkoon, jotta lapset pääsevät osallistumaan ehtoolliseen. Mikkelin kerhoa ohjaavat Viivi ja Kosti Kuismala ja Maral Zengil.

Liturgiakerho on tauolla kesän ajan mutta jatkuu toivottavasti taas syksyllä.

Kerhoon etsitään lisää ohjaajia! Tunnetko jonkun reippaan nuoren, joka sopisi tehtävään? Ota yhteyttä Maria Mentuun p. 040 178 4103.

Perheillat

Perheillat ovat seurakunnan kokeilema uusi toimintamuoto, johon toivotetaan tervetulleiksi kaikki ”lapselliset” ja lapsenmieliset. Ne ovat erityisesti perheille ja lähipiirille suunnattuja rentoja illanviettoja, jotka rakentuvat mukavan yhteisen tekemisen tai jonkin kiinnostavan teeman ympärille. Perheiltojen yhteydessä on usein lyhyt hartaushetki tai jumalanpalvelus sekä pientä tarjoilua. Perheillat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tervetuloa!

VARKAUS
Ke 29.5. noin klo 18.15 kroketti-ilta perheille kirkon pihassa praasniekkavigilian (klo 17) jälkeen. Huonon sään sattuessa sisäliikuntaa. Tarjolla pientä purtavaa.

MIKKELI
Pe 17.5. klo 17 kiitosakatistos ja luontoilta, tutustutaan luontoon ja eläimiin Eeva- Liisa ja Pertti Pirhosen opastuksella. Lopuksi iltateet.

SAVONLINNA
La 6.7. klo 17 alkavan ehtoopalveluksen jälkeen lasten Talent-ilta ja piknik Savonlinnan Pikkukirkolla.